Anmälan grupper och arrangemang
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK EskilstunaGymnasterna
Glädje, gemenskap, respekt och stolthet

Gul 2– Pojkar

 

IKEGs gruppstruktur följer Svenska Gymnastikförbundets utvecklingsmodell. Den gula sektionen i denna modell kallas även “Träna för aktivt liv”. Här är träningen allsidig, rolig, utmanande och utvecklande. Den egna kroppens förutsättningar för rörelse och känslan av tillhörighet står i centrum. Den gula sektionen är till för dem som inte vill tävla i gymnastik eller parkour utan träna på det som man tycker är roligt. 

 

I IKEG riktar sig den gula sektionen till barn och ungdomar som är 10 år eller äldre. Det finns både grupper för parkour och truppgymnastik, som alla tränar 1-2 gånger i veckan. 

 

Som gymnast i den gula sektionen

Som gymnast i den gula sektionen vill man ta del av rörelseglädje tillsammans med andra. Dessutom tränar man som gymnast i IKEG efter föreningens regler samt Svenska Gymnastikförbundets uppförandekod. Läs mer om uppförandekoden här.

 

Som förälder i den gula sektionen

Som förälder till en gymnast som tränar i den gula sektionen förväntas man att hjälpa till på föreningens egna arrangemang på ett eller annat sätt. 

 

 

Gul 2 är en träningsgrupp som tillhör den gula sektionen. Gul 2 riktar sig till pojkar som är 10 år och äldre. Gruppen riktar sig till alla pojkar i denna ålder som vill träna gymnastik, inga förkunskaper krävs. Gul 2 tränar 2 gånger i veckan och varje träning är 2 timmar. 

 

Våren 2024 tränar vi i Skjulstahallen följande tider:

  • tisdagar kl. 17.00-19.00
  • söndagar kl. 12.30-14.30
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Idrottsklubben EskilstunaGymnasterna, 30/06 21:37 
Idrottsklubben EskilstunaGymnasterna, 28/06 11:06 
Idrottsklubben EskilstunaGymnasterna, 19/06 18:35 
Idrottsklubben EskilstunaGymnasterna, 17/06 19:44 
Idrottsklubben EskilstunaGymnasterna, 01/06 22:17 
Idrottsklubben EskilstunaGymnasterna, 28/05 13:51