Börja träna med oss!
EskilstunaGymnasterna - IKEG
Estd. 1940. - Glädje, gemenskap, respekt och stolthet

50/50 fonden

IKEG har skapat en 50/50 fond. Denna fond är till för medlemmar inom IKEG och här finns möjlighet att söka bidrag för hälften av träningsavgiften. Fonden kan också vid positivt kapital ge bidrag till enskilda gymnaster för tävlingar och läger, dock aldrig mer än 50% av den totala kostnaden. För utökad information om 50/50 fonden tryck på Föreningen och läs vidare.

Klicka här för att komma direkt till ansökan.

Juluppvisning i Skjulstahallen
2022-11-20 14:59

Söndag den 18 december är det dags för årets juluppvisning. Den här gånger håller vi till i Skjulstahallens A-hall (där innebandyn tränar)

Juluppvisningen avslutar höstterminen och vårterminen startar vecka 3 2023

VM i parkour
2022-10-03 17:58

För första gången anordnas VM i parkour. SVT Sport sänder från mästerskapet i Japan och från svenskt håll finns storfavoriter på både dam- och herrsidan.

Ta chansen att få se parkour i Världsklass

TACK!
2022-06-12 11:51

Ett stort TACK till alla skickliga gymnaster, ledare och föräldrar – som både visat och bidragit till vad IKEG kan under Rikstävlingen 3-5:e juni!

Det blev en kanonbra tävlingshelg!

Läs mer om tävlingen från Eskilstuna-Kuriren

IKEG – behöver DIG
2022-05-13 08:46

IKEG är en idéell förening och behöver därför hjälp för att t ex tävlingar och uppvisningar ska kunna arrangeras.

I och med terminsanmälan förbinder du dig som vårdnadshavare att hjälpa till vid minst ett tillfälle per termin. Det kan t ex handla om att ställa i ordning redskap, stå i kiosken, ta inträde vid entrén, hjälpa till i en matsal under rikstävlingar eller andra liknande saker.

Ju fler vi är som hjälps åt, desto fortare och roligare blir det!

Hör av dig till oss.

Välkommen till IKEG:s nya hemsida!
2022-03-16 10:21

Äntligen öppnar IKEG en ny hemsida!

Nu kan du läsa IKEG:s sidor om gymnastik, träning, glädje och stolthet över det vi i föreningen gör tillsammans. Kika in på de olika gymnastikgrupperna så ser du hur och vad man tränar där. Där finns det också inlagda filmer om de olika delarna av gymnastiken som du kan titta på.

Vill du anmäla dig till någon av träningarna klicka här på BÖRJA TRÄNA MED OSS!

Har du frågor kring något? Hör av dig till oss! info@ikeg.se

Varmt välkommen!

Nyheter från våra grupper