Anmälan grupper och arrangemang
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK EskilstunaGymnasterna
Glädje, gemenskap, respekt och stolthet

50/50 fonden

IKEG har skapat en 50/50 fond. Denna fond är till för medlemmar inom IKEG och här finns möjlighet att söka bidrag för hälften av träningsavgiften. Fonden kan också vid positivt kapital ge bidrag till enskilda gymnaster för tävlingar och läger, dock aldrig mer än 50% av den totala kostnaden. För utökad information om 50/50 fonden tryck på Föreningen och läs vidare.

 

Klicka här för att komma direkt till ansökan.

 

Välkommen Ebba!
2023-11-26 20:23

Nu är det dags för presentation av vår nya tränare!

 

Sedan augusti har vi fått förstärkning av Ebba Aldentorp, som är anställd tränare och verksamhetsansvarig hos oss i IKEG. Ebba är tränare i flera av våra grupper samt ansvarar för den nya gruppstrukturen som jobbats fram under längre tid i föreningen. Ebba har tidigare studerat vid Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm och är nyinflyttad till Eskilstuna sedan augusti 2023. Hon har stort intresse av både redskap och fristående i truppgymnastik och hoppas på att kunna bidra till föreningens pågående utveckling.

 

Varmt välkommen Ebba hälsar vi i IKEG! 

Gruppstruktur i föreningen
2023-08-16 15:30
Utvecklingsmodellen

Efter ett stort arbete av Sophia har vi nu landat i en ny struktur för våra grupper. Den utgår från utvecklingsmodellen som Gymnastikförbundet jobbar med. Alla våra grupper är inlagda i något av de olika fälten och många av våra grupper har dessutom fått helt nya namn. 

 

Klicka in er på de olika verksamheterna, högst upp på sidan, för att bekanta er mer med de grupper ni är intresserade av. 

Anvisningar för barn- och ungdomsgymnastik
2023-03-15 19:31
Foto Rolf Waltersson

Svenska Gymnastikförbundet har uppdaterat anvisningarna för barn- och ungdomsgymnastik. Det här vägleder oss i vårt arbete med våra barn och ungdomar.

Anvisningar för barn- och ungdomsgymnastik | Svenska Gymnastikförbundet

Nya riktlinjer för stretch och rörlighetsträning
2023-03-15 17:59
Gymnaster som stretchar

Gymnastikförbundet har uppdaterat sina anvisningar gällande stretch och rörlighetsträning. Här kan ni läsa mer om vad som gäller

Uppdaterade riktlinjer för stretch och rörlighetsträning | Svenska Gymnastikförbundet

IKEG – behöver DIG
2022-05-13 08:46

IKEG är en idéell förening och behöver därför hjälp för att t ex tävlingar och uppvisningar ska kunna arrangeras. 

I och med terminsanmälan förbinder du dig som vårdnadshavare att hjälpa till vid minst ett tillfälle per termin. Det kan t ex handla om att ställa i ordning redskap, stå i kiosken, ta inträde vid entrén, hjälpa till i en matsal under rikstävlingar eller andra liknande saker.

 

Ju fler vi är som hjälps åt, desto fortare och roligare blir det!

 

Hör av dig till oss.

Nyheter från våra grupper
Freerunning - Gul, 21/08 17:09