Börja träna med oss!
EskilstunaGymnasterna - IKEG
Estd. 1940
50/50 fonden

IKEG har skapat en 50/50 fond. Denna fond är till för medlemmar inom IKEG och här finns möjlighet att söka bidrag för hälften av träningsavgiften. Fonden kan också vid positivt kapital ge bidrag till enskilda gymnaster för tävlingar och läger, dock aldrig mer än 50% av den totala kostnaden. För utökad information om 50/50 fonden tryck på Föreningen och läs vidare.

Klicka här för att komma direkt till ansökan.

IKEG – behöver DIG
2022-05-13 08:46

IKEG är en idéell förening och behöver därför hjälp för att t ex tävlingar och uppvisningar ska kunna arrangeras.

I och med terminsanmälan förbinder du dig som vårdnadshavare att hjälpa till vid minst ett tillfälle per termin. Det kan t ex handla om att ställa i ordning redskap, stå i kiosken, ta inträde vid entrén, hjälpa till i en matsal under rikstävlingar eller andra liknande saker.

Ju fler vi är som hjälps åt, desto fortare och roligare blir det!

Hör av dig till oss.

Frank mottagare av Jockos minnesstipendium
2022-05-05 20:22
Den 4 maj hade Frank Eriksson från gruppen ELSA den fina förmånen att ta emot ett av Jockos minnesstipendium.

Det blev en fin middag under kvällen och lite extra pengar till Frank, som behövs när han ska åka på landslagssamlingar med bruttotruppen.

Ett stort GRATTIS!

IKEG söker hjälp under Rikstävlingen
2022-04-22 15:57

Den 3-5 juni arrangerar IKEG en Rikstävling på Stiga Sports Arena.

Vi söker arbetsansvariga till tävlingen och dess gymnaster.

Läs mer om tävlingsdagen här

Välkommen till IKEG:s nya hemsida!
2022-03-16 10:21

Äntligen öppnar IKEG en ny hemsida!

Nu kan du läsa IKEG:s sidor om gymnastik, träning, glädje och stolthet över det vi i föreningen gör tillsammans. Kika in på de olika gymnastikgrupperna så ser du hur och vad man tränar där. Där finns det också inlagda filmer om de olika delarna av gymnastiken som du kan titta på.

Vill du anmäla dig till någon av träningarna klicka här på BÖRJA TRÄNA MED OSS!

Har du frågor kring något? Hör av dig till oss! info@ikeg.se

Varmt välkommen!

Följ IKEG på Instagram och Facebook
2022-03-15 11:46

Vi har ett Instagramkonto för föreningen som heter ik_eskilstunagymnasterna.

Följ oss där för att ta del av nyheter i föreningen.

Har du även Facebook? Gå med i gruppen IKEG föräldrar för att ta del av information.

Nyheter från våra grupper
Granaterna 15 år +, 03/05 14:10