Anmälan grupper och arrangemang
IK EskilstunaGymnasterna
Glädje, gemenskap, respekt och stolthet

50/50 fonden

IKEG har skapat en 50/50 fond. Denna fond är till för medlemmar inom IKEG och här finns möjlighet att söka bidrag för hälften av träningsavgiften. Fonden kan också vid positivt kapital ge bidrag till enskilda gymnaster för tävlingar och läger, dock aldrig mer än 50% av den totala kostnaden. För utökad information om 50/50 fonden tryck på Föreningen och läs vidare.

Klicka här för att komma direkt till ansökan.

Sommarlovsläger 5-7 augusti
2024-06-30 21:37
Sommarlovsläger 3

Varmt välkommen på sommarlovsläger 2024 hos oss i IKEG!

Det är dags att boka in sig för sommarens sista läger

Läger 3:

5-7 augusti kl. 09.00-15.00 i Skjulstahallen för alla barn födda 2008-2017. Detta gäller även de som inte är medlemmar.

Frukt, mellis och lunch ingår i lägrets kostnad, medtag vattenflaska. Viktigt att meddela eventuella allergier i anmälan.

Deltagarna kommer att delas upp i grupper utefter ålder och träningsmängd.

Vi anpassar utmaningarna efter varje gymnasts förkunskaper för att alla ska få ut så mycket som möjligt av lägerdagarna.

Läger 3: 1300kr

Anmälan

Anmälan görs via bokningssidan på vår hemsida, ikeg.se, eller via länken nedan. Anmälan är bindande.

Vid efteranmälan efter sista anmälningsdag tillkommer en kostnad på 200kr. Antalet platser är begränsade och vi tillämpar principen först till kvarn.

Anmälan läger 3 är öppen till och med onsdag 31 juli.

GÖR DIN ANMÄLAN HÄR

Vinst i Hemmavinsten
2024-06-28 11:06

Gun-Britt Pettersson blev omgångens vinnare och får därmed 10 086 kr.

Robert och Linnea åkte förbi mormor Gun-Britt Pettersson med blommor och meddelade vinsten.

- Oj, vilken trevlig överraskning, tänk att jag fick vinna. Jag kommer ta med barnbarnen på restaurang i sommar.

Gun-Britt har varit med i hemmavinsten i flera år för att stötta barnbarnen som är aktiva i IKEG.

Vill du också vara med och få chansen att vinna i Hemmavinsten? Se dokumentet här hur du gör för att stödja föreningen och samtidigt ha chansen att vinna.

Hemmavinsten

Prova-på truppgymnastik
2024-06-19 18:35

Tisdag den 6 augusti kl. 15-17 har alla som är 5-14 år möjlighet att komma och prova på truppgymnastik i Skjulstahallen på Sättargatan 3.

Aktiviteten är kostnadsfri men det krävs en anmälan före via https://sportadmin.se/book/?F=77765d68-7eef-42d0-9a5b-04ccdb192b0b börja med att logga in med mejladress högst upp. Anmälan ska vara gjord senast den 5 augusti.

VARMT VÄLKOMNA! 😊

Newbodys shop öppnar 28/6
2024-06-17 19:44

Nu säljer föreningen med Newbody Family igen.

Stötta oss gärna genom att köpa strumpor, underkläder, träningskläder, kryddor eller produkter för hemmet. Handla i vår webbshop och få sakerna direkt hem inom några dagar.

Produkterna har bra kvalitet till halva butikspriset och minst 25% av det du handlar för går till vår förening.

Du hittar vår webbshop här:

Den här gången är det endast direktköp och shopen är öppen till 30 juli. Gå gärna ihop med någon om det du handlar inte blir fraktfritt 😉

Tack för ditt stöd!
IK EskilstunaGymnasterna
info@ikeg.se

ELSA till final i Rikstvåan öppen klass
2024-06-01 22:17

För första gången någonsin har vi ett lag i en final i Rikstvåan i Truppgymnastik! Det är gruppen ELSA som verkligen gjort sig förtjänta av en finalplats!

Under söndagen är det tre finaler, först är det finalen för Rikstvåan Dam 13+ och Rikstvåan Herr 13+

Ledarmöte 09:10
Uppvärmning start 08:55
Förträning start 09:30