Anmälan grupper och arrangemang
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK EskilstunaGymnasterna
Glädje, gemenskap, respekt och stolthet

Priser

När du fått en plats i en grupp får du först betala avgiften som gäller för gruppen. Om du börjar som ny i en grupp har du rätt att prova de två (2) första gångerna på terminen innan du bestämmer dig för att fortsätta i gruppen. MEN det är mycket viktigt att meddela direkt om du inte vill ha platsen kvar annars får ni betala för hela terminen även om ni inte utnyttjar platsen! Om ni inte vill ha platsen kvar måste det anmälas senast tre dagar efter andra träningspasset och då betalar vi tillbaka avgiften med ett avdrag på 200 kr. 

 

Terminsavgifter vårterminen 2024

Terminsavgifterna är uppbyggda utifrån hur många timmar i veckan det är träning. Utöver terminsavgiften tillkommer medlemsavgiften (200 kr) en gång per kalenderår och i många grupper licens/försäkring (200 kr) som är för tiden oktober - september. 

Upp till 1 timme/vecka 950 kr
2,5-3 timmar/vecka 1 650 kr
3,5-4 timmar/vecka 1 850 kr
5,5-6,5 timmar/vecka 2 200 kr
7-9,5 timmar/vecka 2 500 kr
10 timmar eller fler/vecka 3 100 kr

 

De grupper som tränar i Skjulstahallen ska dessutom betala 150 eller 200 kr extra per termin i hallavgift där pengarna går direkt till reparation och inköp av utrustning till hallen. Beloppet beror på vilken grupp man är med i. 

 

Den som går i två grupper betalar fullt för den dyraste och får halv terminsavgift för den billigaste dessutom betalar medlemmen bara en hallavgift per termin. Kontakta konsulenten för att få den lägre avgiften.